Keurhorst, De Echte Bakker

Asselsestraat 44
7311EM Apeldoorn
0555212372
0555788578

Desem is al zo oud als de mensheid bakt. Het werd in Egypte ontdekt, al in de 17e eeuw voor Christus. Het is een natuurlijk proces, waarbij de in de lucht aanwezige schimmels gisting veroorzaken. Zo ontdekten de Egyptenaren dat een tarwebrij, na lang staan verzuurt. De verzuurde brij werd gebakken en wat bleek? Na het bakken was de brij veel luchtiger en smaakvoller.

"Verkrijgbaar in de smaken, naturel, gilde, zontomaat of olijf"

Waarom desembrood?

Wat de Egyptenaren eigenlijk al ontdekten is nog steeds zo: desembrood is vol en rijk van smaak, blijft erg lang mals en is bovendien rijk aan calcium en ijzer. Dit heeft weer als groot voordeel dat het geen conserveringsmiddel nodig heeft en helemaal vrij is van koemelk en suiker. Ideaal dus voor mensen met een allergie, maar in de allereerste plaats gewoon een bijzonder lekker brood.

Bijzonderheden op een rijtje

  • bijzonder geschikt voor mensen die geen melkderivaten mogen hebben
  • vrij van kippen- en koemelkeiwit, lactose, kleurstoffen en gist
  • fris van smaak (absoluut niet zuur) en blijft heel lang mals.

Keurhorst, De Echte Bakker

Asselsestraat 44
7311EM Apeldoorn
0555212372
0555788578

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten